Oliehandel2022-08-03T10:10:09+02:00

OLIEHANDEL KUSTER

HISTORIE

Kuster Energy is sinds begin 1970 actief in de oliebranche en was 35 jaar gevestigd in Stokkum en vanaf 2007 actief vanuit Babberich (A12). Vanuit een boerenschuur werd de brandstof via een tankwagen geleverd aan de landbouw, transport en aan particulieren. Mevr. Kuster verzorgde de administratie en dhr. Kuster sr. verkocht de producten in de regio. Paul Kuster werkte al vroeg mee in het bedrijf en werd midden jaren negentig eigenaar en bouwde het bedrijf uit met tankstations. Door de persoonlijke benadering naar de klanten groeide het bedrijf snel en werden de activiteiten fors uitgebreid waardoor een verplaatsing naar Babberich noodzakelijk is geworden.

Vanuit Babberich levert Kuster Energy brandstoffen en smeermiddelen door heel Nederland. Diverse olieproducten o.a. geleverd aan transportondernemingen, garagebedrijven, loonbedrijven, industrie, bouw en agrarische bedrijven. Kuster Energy levert smeerolieproducten van Total, Elf, Mobil en onder eigen label. Door het uitgebreide pakket kunnen alle smeermiddelen geleverd worden in elke gewenste verpakking van motorolie tot reinigingsproducten.

Naast brandstoffen en smeermiddelen leveren wij ook brandstofopslag plus de bijbehorende materialen. Uiteraard wordt iedere nieuwe tank die wij verkopen geleverd met een KIWA-installatiecertificaat.

Meer over Kuster Energy

Duurzaamheid

Mobiliteit is de spil van onze samenleving. Duurzaamheid vinden wij enorm belangrijk. Buiten de reguliere brandstoffen begeven wij ons dan ook actief op het vlak van alternatieve brandstoffen. Kuster Energy gelooft in een mix van brandstoffen.

Go to Top