Thuislevering

Kuster Energy is een onafhankelijke brandstoffenleverancier. Met eigen tankwagens bevoorraden we loonbedrijven, agrariërs, transportbedrijven, aannemers, tankstations, grondverzet en evenementen in Nederland en Duitsland.

Naast brandstoffen en smeermiddelen leveren wij ook systemen voor brandstofopslag plus bijbehorende materialen. Uiteraard is iedere nieuwe tank voorzien van een KIWA-installatiecertificaat.

Onze diesel voldoet aan de standaard B7-specificatie met maximaal 7% biobrandstof, waardoor wij bijdragen aan het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

ChangeXL

ChangeXL is een brandstofverbeteraar op basis van de XBEE-enzymtechnologie en kan aan elke brandstof worden toegevoegd. De natuurlijke enzymen werken als biokatalysatoren en zorgen voor een moleculaire verandering in de brandstof. Dit resulteert in een completere verbranding, wat leidt tot een hoger motorrendement, lagere emissies en een verbeterd brandstofverbruik. Daarnaast verlaagt het gebruik van ChangeXL de onderhoudskosten van het gehele brandstofsysteem, van (opslag)tank tot motor, dankzij de reinigende werking.

Voordelen van ChangeXL
ChangeXL is een verbeterde brandstof die vollediger verbrandt wat meer rendement oplevert in de vorm van een lager brandstofverbruik, minder uitstoot, lagere onderhoudskosten en betere prestatie.

Lees meer over ChangeXL

AdBlue

AdBlue wordt voornamelijk gebruikt in auto’s met een Euro 6 dieselmotor. Het helpt de NOx-uitstoot te reduceren en maakt dieselmotoren schoner. De Nox-normen zijn sinds enige jaren niet alleen aangescherpt voor transportvoertuigen, maar ook voor off-road-voertuigen en personenauto’s.

Waarom heb ik AdBlue nodig?
AdBlue is een heldere, niet giftige en veilige hoogzuivere ureumoplossing van 32,5% in gedemineraliseerd water. Het wordt direct ingespoten in het uitlaatgas waar het als reductiemiddel dient voor de schadelijke stoffen. Daarbij komt ammoniak vrij, die vervolgens in de katalysator met de schadelijke stikstofoxiden reageert tot elementaire stikstof en water. Zowel de stikstof als het water zijn natuurlijke bestanddelen van de lucht die wij dagelijks inademen. Door gebruik van AdBlue kan de hoeveelheid schadelijke oxiden in de emissie met 85% worden verminderd. Kuster Energy levert AdBlue van bulk tot kleinverpakking.

Smeermiddelen en Motorolie

Kuster Energy biedt een compleet assortiment smeermiddelen en koelvloeistoffen voor alle mogelijke toepassingen, van kleinverpakkingen tot bulk. We verkopen en distribueren smeermiddelen van o.a. de merken Total, Elf en Mobil, maar ook onder private label. In onze magazijnen zijn motor- en transmissie-olie, hydraulische en industriële oliën op voorraad en daardoor altijd snel leverbaar. Onze eigen bezorgdienst staat dagelijks voor je klaar. Ook voor technische vragen over smeermiddelen zijn we je graag en natuurlijk deskundig van dienst.

Brandstof of smeermiddel bestellen

Neem contact met ons op om brandstof en/of smeermiddelen te bestellen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.