Kuster Energy

Kuster Energy is er voor jouw mobiliteit. Gastvrijheid, kwaliteit én kennis, daar draait het om. We hebben niet alleen heel veel full-service tankstations waar je 24/7 terecht kunt, maar zijn ook leverancier voor zakelijke grootverbruikers. Loonbedrijven, agrariërs, transportbedrijven, aannemers, tankstations, grondverzet en evenementen-organisaties…, ze doen graag zaken met Kuster Energy. Want de prijs en kwaliteit zijn goed én afspraak = afspraak. Voor wie stappen wil zetten in verduurzaming van zijn wagenpark verzorgen we bovendien een doordacht mobiliteitsadvies. Dat alles biedt pas écht toekomstbestendige continuïteit en zekerheid.

Duurzame energie

Klimaat en milieu gaan ons aan het hart. De planeet moet immers ook voor de vele generaties na ons mooi en leefbaar zijn. De wereldwijd ingezette energietransitie vinden we daarom van groot belang. Natuurlijk, we weten heel goed dat fossiele brandstoffen nog steeds onmisbaar zijn. Maar we lopen wél voorop in vernieuwing. Met andere woorden: wij zijn paraat als jij er klaar voor bent. Traditionele brandstoffen, elektriciteit, CNG, LNG, HVO…, we bieden het allemaal. Waar je je in de transitie ook bevindt, Kuster Energy garandeert jouw mobiliteit. Samen bewegen we bewust naar een schone toekomst.

Geschiedenis

Kuster Energy is sinds 1970 actief in de oliebranche. Het familiebedrijf-van-oorsprong was ruim 35 jaar gevestigd in een boerenschuur in Stokkum. Van daaruit werd de brandstof met een tankwagen geleverd aan landbouw, transport en particulieren. Mevrouw Kuster verzorgde de administratie; de heer Kuster sr. verkocht de producten in de regio.

Zoon Paul Kuster werkte al op jonge leeftijd mee in het bedrijf. Midden jaren 90 van de vorige eeuw werd hij eigenaar en bouwde het bedrijf uit met tanklocaties. De persoonlijke benadering van klanten deed haar werk; het bedrijf groeide snel en het aantal activiteiten breidde zich fors uit. Verplaatsing naar een grotere en modernere locatie werd noodzakelijk; Kuster Energy vestigde zich in Babberich.

Hedentendage kent Kuster Energy ruim 40 tankstations. Het bedrijf levert daarnaast brandstoffen en smeermiddelen (Total, Elf, Mobil én eigen label) aan onder meer transportondernemingen, garagebedrijven, loonbedrijven, industrie, bouw en agrarische bedrijven in Nederland én een deel van Duitsland. Van motorolie tot reinigingsproducten, Kuster Energy levert alles in elke gewenste verpakking.

Werken bij Kuster

Bij Kuster Energy werken in totaal zo’n 150 enthousiaste mensen. Je vindt ze in onze tankstations, op kantoor en onderweg. Op al die plekken maken zij dagelijks het verschil door hun dienstverlening, gastvrijheid en vrolijke lach. Wil jij dat ook? Vind dan hieronder de job die jou het beste past.

Open sollicitatie
8-40 uurSolliciteer nu