Wegwerkzaamheden Babberich

Wegwerkzaamheden en Toegankelijkheid Kuster Energy Babberich

Graag informeren we u over de bereikbaarheid van Kuster Energy in Babberich.

11 maart – 5 april: Beekseweg & Toegang tot Kuster Energy

De Beekseweg zal volledig afgesloten zijn vanaf de spoorbrug bij Babberich tot aan bedrijventerrein Transito. Echter, de op- en afritten van de A12 blijven open, waardoor Kuster Energy toegankelijk blijft. Ook is Kuster Energy te bereiken via Beek.

8-12 april: Oud Arnhemseweg Afgesloten

Hoewel de Beekseweg en bedrijventerrein Transito weer bereikbaar zijn vanuit Babberich, zal de Oud Arnhemseweg volledig afgesloten zijn in beide richtingen. Dit betekent dat wij alleen bereikbaar zijn vanaf Babberich of via de snelweg afslag Beek en Elten.

12-15 april: Werkzaamheden A12 en N335

In deze fase wordt de op- en afrit aan de Beekse zijde van de A12 en de kruising bij Transito afgesloten. Kuster Energy blijft bereikbaar vanuit Babberich, en verkeer naar Duitsland of vanuit Arnhem via de A12 is mogelijk.

15-19 april: Viaduct over A12

Het viaduct over de A12 wordt gerenoveerd. Hoewel de weg in beide richtingen dichtgaat, blijven de op- en afritten naar de A12 open. Dit betekent dat Kuster Energy toegankelijk blijft via Babberich of de snelweg Elten en Beek.

19-22 april: Afsluitingen A12 en Viaduct

De laatste fase van de renovatie heeft betrekking op de aansluitingen aan de Babberichse zijde van de A12 en het viaduct. Ondanks deze afsluitingen blijft Kuster Energy bereikbaar, met mogelijke omleidingen via Oud – Zevenaar of Elten.